NOVO!

Promocija zdravja od A do Z

Celovita rešitev za podjetja pri pripravi in izvedbi programa Promocija zdravja na delovnem mestu. Z združevanjem zmanjšujemo vaše stroške in prihranimo vaš čas za organizacijo in izvedbo programa!

Promocija zdravja od A do Z

Celovita rešitev za podjetja pri pripravi in izvedbi programa Promocija zdravja na delovnem mestu. V program povezujemo podjetja/organizacije, ki želite svojim zaposlenim omogočiti široko paleto storitev, kjer bo vsak našel nekaj za svoje zdravje. Z združevanjem zmanjšujemo vaše stroške in prihranimo vaš čas za organizacijo in izvedbo programa!

Aktivni programi in dogodki za podjetja

ZA ZADOVOLJSTVO IN ZDRAVJE VAŠIH ZAPOSLENIH

S strokovnim znanjem, zanesljivimi storitvami in prijaznimi cenami bomo z veseljem poskrbeli za promocijo zdravja v vašem podjetju ter vam tako pomagali izboljšati počutje, zadovoljstvo, uspešnost in timski duh zaposlenih.

To dosegamo skozi številne programe, kjer spodbujamo zdrav življenjski slog. Naš cilj je poskrbeti, da se čimveč ljudi na najrazličnejše načine giba, rekreira in predvsem, da to počnejo redno in z veseljem!

Podjetje GiBit že 10. leto uspešno deluje na področju organizacije dogodkov, vodenja športnih vadb in izvajanja izobraževanj za podjetja.

Vas zanima več?

Pokličite nas ali nam pišite »

Z veseljem bomo pripravili ponudbo po meri vašega podjetja, ali se kar osebno srečali z vami in vam brezplačno predstavili svoje programe Promocije zdravja na delovnem mestu.

Želite izvedeti, kaj o nas pravijo znana slovenska podjetja?

GiBit reference »

Kaj je promocija zdravja na delovnem mestu?

Promocija zdravja na delovnem mestu so ciljane zakonsko obvezne aktivnosti in ukrepi, ki so namenjeni zaposlenim z namenom ohranjanja in krepitve njihovega telesnega in duševnega zdravja.

Več o tem

Kakšni so pozitivni učinki izvajanja promocije zdravja?
 • Zmanjšajo se stroški zaradi bolezni in bolniške odsotnosti.
 • Poveča se kakovost izdelkov in storitev.
 • Z vsakim €, vloženim v zdravje zaposlenih, je mogoče prihraniti med 2,5 in 10 €.
 • Poveča se zadovoljstvo zaposlenih in strank.

Več o tem

Promocija zdravja na delovnem mestu

Za podjetja izvajamo različne aktivnosti, ki promovirajo zdrav življenjski slog: delovanje na področju zdravstvene preventive, ustrezna prehrana, delavnice na področju stresa in drugo. Sodelujemo s strokovnjaki na področju fizioterapije, kineziologije, kondicijske priprave, medicine, psihologije in drugimi.

Sedeče delo
Zdrava prehrana
Duševno zdravje
Aktivni odmor
Zdrav način življenja
Aktivno staranje
Masaža
Analiza podjetja
Načrt promocije zdravja

Team building

Team buildingi povečujejo povezanost med zaposlenimi, pripadnost podjetju, motivacijo za delo in posledično zvišujejo produktivnost podjetja. Z našim znanjem in izkušnjami poskrbimo za zabavne in poučne aktivne programe, ki jih predstavljamo v nadaljevanju. V sodelovanju z našimi partnerji poskrbimo tudi za gurmanske užitke ter prevozne in namestitvene storitve.

Aktivni dnevi in pikniki

Si želite preživeti nepozaben dan poln aktivnosti, zabave in dobre kulinarike v družbi vaših sodelavcev in prijateljev? Organiziramo AKTIVNE DNEVE in PIKNIKE za podjetja in organizacije, kjer poskrbimo za vse!

Aktivni dnevi
Aktivni piknik
GiBit team building aktivnosti

GiBit teambuilding aktivnosti organiziramo za podjetja, ki organizirajo dogodek in želijo popestriti svoj program z našo izvrstno teambuilding aktivnostjo. Večina programov je športno in zabavno naravnanih, primernih za vse starostne skupine.

Skupinske avanture
Igre brez meja
Novi športni izzivi
Ekipne igre
Športni izleti
Preživetje v naravi

 

Tečaji

Za zaključene skupine organiziramo različne tečaje, ki so namenjeni spoznavanju različnih športov in povečujejo športno udejstvovanje zaposlenih.

Tečaj nordijske hoje
Tečaj tehnike teka
Tečaj teka na smučeh
Tečaj plavanja

Redne skupinske vadbe in treningi

V podjetju GiBit izvajamo skupinske vadbe in treninge različnih športov. Nudimo organizirane vadbe samo za vaše zaposlene ali priključitev vaših zaposlenih k našim rednim terminom. Raziskave kažejo, da so redno fizično aktivni zaposleni bolj produktivni, se boljše razumejo s sodelavci in so manjkrat odsotni z dela.

FitBit
Nordijska hoja
Tek
CardioBit
Joga
Odbojka
Plavanje
Ples
BalaBit

GiBit ONLINE Aktivnosti za podjetja

Trenutna situacija otežuje stik v živo, hkrati pa se vsi zavedamo, da je za zdravje vseh nas ključno, da ostanemo aktivni. S tem namenom izvajamo program GiBit ONLINE, ki omogoča, da tudi na daljavo poskrbimo za zdravje in zadovoljstvo vaših zaposlenih. Delate v službi ali od doma, mi bomo poskrbeli za gibanje in dobro voljo.

Aktivni odmori in delavnica sedeče delo

Veliko število zaposlenih trenutno dela od doma na slabih stolih, prenizkih mizah in na prenosnih računalnikih. Ker sedijo več ur neprekinjeno pride do bolečin v sklepih in posledično padca koncentracije. Zato je za naše zdravje ključno, da si znamo urediti domačo pisarno in redno izvajamo aktivne odmore!

ONLINE Aktivni odmor
ONLINE Sedeče delo
ONLINE aktivnosti

Vaši zaposleni potrebujejo tudi sprostitev in skrb za svoje telo, da bodo lažje prenašali delo od doma in težke trenutke, ki nam jih povzroča virus COVID-19. Zato lahko za vaše podjetje organiziramo ONLINE vadbo Joge ali funkcionalne vadbe, ob tem pa nudimo strokovno pomoč poslovnega psihologa, ki svetuje ekipam o načinu komunikacije, obvladovanju stresa, pomenu zdravih navad ter kako si doma organizirati čas. Izrednega pomena za imunski sistem in razpoloženje je tudi spanje, zato z našim psihologom izvajamo online delavnico Zdravo spanje.

ONLINE Joga
ONLINE FitBit
ONLINE Psiholog
Zdravo spanje

Mnenja zadovoljnih strank

 • Breda Košir, vodja projekta Promocija zdravja, MERCATOR
  “V Mercatorju že nekaj let uspešno sodelujemo s podjetjem GiBit pri izobraževanju naših zaposlenih. Odlična ekipa nam nudi strokovno pomoč pri projektu Promocije zdravja na delovnem mestu. Z izobraževanji in delavnicami na temo zdravega življenjskega sloga, gibanja, prehrane, duševnega zdravja in varnega dela usposabljajo naše promotorje zdravja, ki znanje in izkušnje uspešno delijo s svojimi sodelavci. Poleg strokovnosti bi radi pohvalili tudi njihov praktični pristop, ki je ključen za naše zaposlene in njihovo razumevanje promocije zdravja.
  GiBit priporočamo vsem, ki želijo, da bi njihovi zaposleni v praksi in na dolgi rok uporabljali znanje s področja promocije zdravja.
 • Monika Teran, HR direktorica za Adriatic, Tobačna
  “V Tobačni zelo uspešno sodelujemo s podjetjem GiBit pri določenih aktivnostih za promocijo zdravja med zaposlenimi. poleg delavnic za sedeče delo, tečajev nordijske hoje, aktivnih odmorov, tečajev tehnike teka in drugih aktivnosti uspešno sodelujemo tudi pri projektu JP ASI, kjer smo za naše starejše zaposlene izvedli Šolo zdravja, v okviru katere smo izvedli delavnice za zdrav življenjski slog, prehrano, gibanje, duševno zdravje in varno delo, kot tudi individualno obravnavo nekaterih posameznikov.
  Prednost podjetja GiBit je strokovno delo na celotnem področju promocije zdravja na delovnem mestu, prilagodljivost storitve kulturi podjetja in zaposlenim ter hitra odzivnost. Le tako lahko za naše zaposlene zagotovimo širok spekter zelo kvalitetnih storitev. Poleg strokovnosti so vedno prijazni, nasmejani in širijo dobro voljo med zaposlene. Vsekakor priporočamo podjetje GiBit vsem, ki bi radi zanesljive in strokovne storitve na področju promocije zdravja vključili tudi v svoje podjetje.”
 • Petra Štrukelj, direktor kadrovska služba, HOFER trgovina d.o.o.
  “Delavnica Sedeče delo je bila ravno pravšnji preplet teorije, pogovora in praktičnih vaj. Kar nekaj smo jih udeleženke lahko izvedle celo v petkah! Pohvalile bi sproščen, a hkrati profesionalen pristop predavatelja. Dal nam je potrebno znanje in motivacijo, da par minut dnevno namenimo razgibavanju kar na delovnem mestu. Priporočamo!”
 • Duša Lindtner, ZAVAROVALNICA TRIGLAV
  “Majske in junijske popoldneve smo dve leti zapored v Zavarovalnici Triglav v okviru Triglav.smo ter promocije zdravja na delovnem mestu obarvali po nordijsko s tečajem nordijske hoje. Dobra volja, navdušenje in prijetna utrujenost po vadbi so bile izkušnje slehernega udeleženca, ki je s pomočjo simpatičnih GiBit vaditeljev spoznaval pravilne korake in držo palic, svoje sodelavce pa v povsem drugačni luči. Kdo bi verjel, če seveda ni poskusil, da lahko na ta način razmigaš celo telo in da je to lahko odlična rekreacija za vse generacije.”
 • Tina Cvetko Fonda, kadrovska služba, Javna agencija RS za zdravila in medicinske pripomočke
  “Preko projekta DIR smo se prijavili na delavnico Sedeče delo in Analizo podjetja. Vsi zaposleni, ki so bili vključeni v projekt DIR, so bili izredno zadovoljni. Analizo podjetja smo vzeli kot osnovo za pripravo načrta promocije zdravja na delovnem mestu. Z analizo smo ugotovili zelo velik interes (in potrebo) po aktivnih odmorih, tako da trenutno s pomočjo podjetja GiBit organiziramo aktivne odmore za 6 različnih skupin v podjetju. Priporočamo!”
 • Saša Šlatau Kogovšek, HIDROINŽENIRING d.o.o.
  “Delavnico Stres in izgorelost priporočamo prav vsi udeleženci. Preko aktivnega sodelovanja, je spoznanje dejavnikov, ki stres povzročajo, identifikacija njegovih posledic in pogovor o samem stresu, občutkih, telesnih odražanjih, na nas delovalo kot olajšanje. Neverjetno, opazili smo takojšnje pozitivne učinke delavnice na naše medsebojne odnose. Vsekakor so tovrstne delavnice še kako dobrodošle in bi jih morali imeti večkrat letno. GiBit d.o.o. HVALA za to priložnost!”
 • Udeleženka delavnice “Obvladovanje stresa”, Ministrstvo za obrambo RS
  “Top top delavnica in super trener. Hvala za možnost takšnega izobraževanja. Nisem še bila na tako dobri delavnici. Bila je sicer skupinska delavnica ampak si se zaradi vrhunskega pristopa počutil kot na individualni obravnavi v zelooo pozitivnem smislu. Bravo. Takšno delavnico bi moral dati skozi vsak zaposlen. Tu je šlo res za ohranjanje zdravja na delovnem mestu in kaj SAMI lahko storimo, da zmanjšamo stres. Trener je bil vrhunski. Predlagam, da se ga še povabi, če je možnost.””
 • Miran Šircelj, vodja trženja, Avtera d.o.o.
  “Izbrali smo delavnico s poudarkom na sedečem delu. Nismo zgrešili. Tematika je za naše podjetje več kot aktualna. Teorija podprta s praktičnimi vajami, ki smo jih izvajali, je bila skrbno izbrana in izvrstno prezentirana. S podjetjem GiBit smo sodelovali že v preteklosti in naše izkušnje so bile nadvse pozitivne. Preudaren, strokoven, temeljit, pa tudi sproščen pristop so odlike te mlade, simpatične ekipe športnih zanesenjakov. Načrtujemo nadaljnje sodelovanje. Priporočamo.”
 • Katja Krumpak, kadrovska služba, SIJ d.d.
  “V podjetju SIJ d.d. smo pisarniški zasedenosti želeli dati protiutež in si razgibati vsakdanjik. V Gibitu so nam pripravili odlično delavnico, ki nas je s strokovnimi nasveti ter prikazom in izvajanjem preprostih, a učinkovitih vaj, prepričala, da se splača »zmigati« za svoje zdravje vsak dan. Delavnica je potekala v sproščenem, prijetnem in spodbudnem ozračju, učinek pa na koncu ni bil dober le za naše telo, ampak tudi duha.”
 • Irena Burja, kadrovska služba, SMARTCOM d.o.o.
  “Na delavnico Sedeče delo smo se prijavili že drugič, saj smo ugotovili, da so jo naši zaposleni izredno dobro sprejeli. Določene modrosti je dobrodošlo slišati večkrat, prav tako ni nikoli dovolj poudarjanja pomena aktivnih odmorov. Vaje, ki smo jih izvajali na delavnici bi morale postati del vsakdana v vsakem podjetju, ki se zaveda pomena zdravja in dejstva, da za svoje zdravje v največji meri lahko naredi največ vsak posameznik sam. Zaposleni smo se po delavnici počutili veliko bolje, bili smo polni energije in elana za delo. Glede na pestrost ponudbe, ki jo nudi Gibit, razlogov za sodelovanje tudi v prihodnje ne bo manjkalo”
 • Nika Ribič, kadrovska služba, OPTISIS D.O.O.
  “Našo delavnico Sedeče delo lahko opišem z naslednjimi besedami: poučno, koristno, strokovno in sproščeno. Preproste, praktične in nove nepoznane vaje, z nasveti in napotki za samostojne vaje za aktivne odmore med delovnim časom. Takoj je bilo jasno, da imate bogate izkušnje. Glede na to, da imate zelo zanimivo in raznoliko ponudbo, bomo še sodelovali.”
 • Daniel Luiskandel, direktor Miele Slovenija
  “Posebnost letošnjega team buildinga so bile Igre brez meja. Animatorji so se zelo potrudili, da so bile igre prilagojene vsem starostnim profilom naše ekipe, ki že dolgo ni bila tako sproščena, nasmejana in povezana. Podjetje GiBit priporočamo prav vsem, ki si želite v svoji ekipi prebuditi timski duh in na sproščen ter zabaven način še bolj povezati sodelavce med seboj.”
 • Nina Polc, SALUS
  “Z našim sodelovanjem s podjetjem GiBit smo s sodelavci izjemno zadovoljni. Organizacija šole teka in tečaja nordijske hoje, je bila izpeljana nad pričakovanji. Tečaji so bili sproščeni, polni smeha in dobre volje, poleg tega pa smo še kaj zdravega naredili zase. Nadaljnjega sodelovanja se že veselimo.”
 • Simona Košak, HSE
  “Smo se odločili, da bi lahko naredili nekaj zase, da je dovolj lenarjenja in neaktivnosti, pa smo šli…. Na Gibit, kjer smo se udeležili skupnih tekaških priprav. Bili navdušeni in pozitivno presenečeni nad prijaznostjo in motivacijo trenerjev, kjer so nam dali vedeti, da je nemogoče mogoče! So nas matrali, vzpodbujali in nam vlivali pozitivno energijo in tako smo s skupnimi močmi prišli do cilja – udeležbe na večih tekaških prireditvah… “
 • Duša Lindtner, ZAVAROVALNICA TRIGLAV
  “Majske in junijske popoldneve smo dve leti zapored v Zavarovalnici Triglav v okviru Triglav.smo ter promocije zdravja na delovnem mestu obarvali po nordijsko s tečajem nordijske hoje. Dobra volja, navdušenje in prijetna utrujenost po vadbi so bile izkušnje slehernega udeleženca, ki je s pomočjo simpatičnih GiBit vaditeljev spoznaval pravilne korake in držo palic, svoje sodelavce pa v povsem drugačni luči. Kdo bi verjel, če seveda ni poskusil, da lahko na ta način razmigaš celo telo in da je to lahko odlična rekreacija za vse generacije.”
 • Barbara Juhant, MINISTRSTVO ZA OBRAMBO RS
  “V zvezi z delavnicami in tečaji za spodbujanje aktivnosti zaposlenih na Ministrstvu za obrambo RS, izrekamo pohvalo celotni ekipi podjetja GiBit d.o.o. za odlično izvedbo tečajev nordijske hoje in testov hoje na 2 km. Posebno pohvalo izrekamo tudi za izjemno visoko strokovno raven izvedbe in prilagojen način izvedbe, ki je omogočal aktivno udeležbo vsem udeležencem.”
 • Jovi Vidmar, ravnateljica, VRTEC MOJCA
  “Skrb za zdravje sodelavcev je ena izmed nalog ravnatelja. Ena od pomembnih kvalitet življenja je gibanje v naravi. Gibit nam je ponudil in nas navdušil za edino tehniko, ki je primerna za vse generacije – nordijsko hojo. Trenerji so na aktiven, strpen, navdušujoč, sproščen način prikazali vsa znanja ter sodelavce navdušili nad tehniko nordijske hoje. S svojim vzornim delom in dobro energijo so poskrbeli za odlično skupinsko dinamiko in sproščenost.”
 • GLAXO SMITH KLINE CH TEAM
  S podjetjem GiBit d.o.o. odlično sodelujemo že več kot leto dni. Treningi so vodeni strokovno, a hkrati zelo sproščeno, kar je pravi balzam po napornem delavniku. S sodelavci sodelujemo, se spoznavamo in smejimo, kar vsekakor pripomore k dobri klimi tudi v službi. Vsekakor priporočamo podjetje GiBit d.o.o. vsem, ki iščejo kvalitetno storitev na področju športa.
 • Dušanka Malerič, svetovalka uprave, KD SKLADI
  “Že osmo leto se v KD Skladih udeležujemo rednih tedenskih vadb pri podjetju GiBit, pa smo še vedno navdušeni tako kot prvi dan. Vaditelji nas znajo motivirati, zaposliti in zabavati. Seveda smo se po toliko letih druženja prepričali o njihovi strokovnosti in jim popolnoma zaupamo, vendar gre več kot samo za to. Gre za njihov osebni pristop, saj vsakega posebej poznajo že do obisti. V teh letih smo z vaditelji postali že zelo dobri prijatelji. Z njimi se radi srečamo kadarkoli in družimo tudi ob drugih priložnostih, vadbe brez njih pa si sploh ne znamo več predstavljati.”
 • Vladka Češek Bizjak, predsednica Lj. podružnice, SLOVENSKO FARMACEVTSKO DRUŠTVO
  “Že vrsto let sodelujemo z Gibit-om pri organizaciji športnih iger za vse naše člane. Vedno se lahko zanesemo nanje, odlikuje jih profesionalnost, prilagodljivost, zanesljivost , odzivnost in prijaznost. Naše športne igre so s pomočjo njihove organizacije postale zelo priljubljene med farmacevti. Prilagodijo se glede lokacije, vremenskih razmer in števila udeležencev. Toplo jih priporočam vsem, ki želijo preživeti nepozabne športno rekreativne dogodivščine.”
 • Marko Stopar, SANOFARM
  “Ekipa trenerjev Gibit je super. Vse organizacijske stvari tečejo kot namazane, za vse je poskrbljeno. Treninge znajo prilagoditi skupini in znotraj nje vsakemu posamezniku. Ob odlični strokovni podkovanosti skrbijo tudi za razgibanost, zanimivost in dobro vzdušje. Vsekakor je bila vsaka njihova tekaška ura dobro izkoriščena, celotna skupina pa je hitro napredovala. Zaključek z 10 ali 21 kilometrskim tekom na Ljubljanskem maratonu nikomur ni predstavljal resnejše ovire. “

Skrbimo za zdravje zaposlenih

 • Pokličite nas ali nam pišite

  Telefon: 040 331 833
  Mail: b2b@gibit.si
  Kontaktni obrazec   Ime in priimek

   E-pošta (obvezno)

   Podjetje (opcijsko)

   Sporočilo